75 reacties

 1. Hans heeft naar volle tevredenheid alle verlichting in mijn nieuwe appartement geïnstalleerd.
  Het merendeel van de verlichting maakt gebruik van Hue lampen; ook die heeft Hans kundig geïnstalleerd en verbonden met de app op mijn telefoon.
  Vakwerk!

 2. Fam. Smits
  3 november 2023

  Op advies van de lampenwinkel Hans gebeld. Keurig werk geleverd. Prima vakman:)
  Om aan te bevelen.

 3. Afgelopen week heeft Hans – zoals bij mij reeds bekend – weer uitstekend werk verricht bij onze dochter: correcties in bedradingen bij wasmachine en wasdroger. Snel, precies én netjes, dank Hans !

 4. Lichtplaza in Almere Buiten heeft Hans Janssens aangeraden ter vervanging van een aantal armaturen bij mij.
  Hans is rustig en werkt nauwkeurig. Ik beveel Hans van harte aan.

 5. Hans heeft bij ons al meerdere klussen uitgevoerd van lichtrail oplossingen, het ophangen van een LED haard tot aan een buiten windscherm
  Wij sluiten ons van harte bij eerdere door andere positieve geuite ervaringen aan.

  TOP ! Nauwkeurig, rustig, weloverwogen gaat Hans te werk.

  Puur vakmanschap met super gereedschap en in alle rust werkt hij de klus af.

  Als je een vakman zoekt, schakel Hans in !

 6. Hans heeft bij ons, op advies van Lichtplaza in Almere Buiten, in onze woonkamer de complete verlichting opgehangen.
  2 lichtrails met spotjes en 3 pendellampen boven onze eettafel. Geen gemakkelijke klus omdat ons plafond schuin oploopt.
  Zelden heb ik iemand aan het werk gezien die zo nauwkeurig, rustig en weloverwogen te werk gaat.
  Puur vakmanschap wat niet te verbeteren is, met super gereedschap en in alle rust.
  We hadden ook nog een zwevend tv meubel aan de muur op te hangen. Dit hadden we niet van tevoren met Hans afgesproken, maar ook dit heeft hij voor ons vakkundig en nauwkeurig gedaan.
  Hans verdient alle complimenten en wat je hem ook laat doen, het is gewoon klasse. Als je een vakman zoekt, schakel Hans in en het komt zeker in orde!!!

 7. In onze nieuwbouwwoning heeft Hans vrijwel alle verlichting gemonteerd en afgesteld. Van mini trapverlichting tot enorme videlamp, van buitenarmaturen onder het de carport tot spots in de woonkamer en van bedlampjes tot plafonnieres. Wij waren aangenaam verrast door Hans’ vakmanschap en zijn oog voor details. De afwerking is van een hoog niveau. Wij bevelen Hans van harte aan.

 8. Hans is een heel rustige, nauwkeurige en bekwame elektricien. Wij zijn heel tevreden over zijn werk en bevelen hem dan ook aan iedereen aan.

 9. Op advies van de lampenwinkel Hans Janssens ingeschakeld, en dat was top! Rustig en netjes in overleg en uitvoering. Uitstekend werk geleverd.
  C.D.Mulder

 10. Hans heeft op 1 Februari een lamp boven onze eettafel opgehangen en we zijn zeer tevreden over zijn geleverde werk.
  Zoals andere al hebben vermeld, Hans werkt zeer netjes en nauwkeurig en we hebben simpelweg niets aan te merken over het resultaat.

 11. Hans heeft bij ons in de woonkamer een aantal lampen opgehangen aan een vers gestukt plafond. Hij werkt heel netjes en secuur (tot op de mm). Perfect achtergelaten. Aarzel niet, bel Hans!

 12. Afgelopen maand heeft Hans naar volle tevredenheid onze hanglampen gemonteerd boven de eettafel. Het is ons opgevallen dat Hans zeer secuur werkt en zijn tijd neemt om de klus perfect af te ronden.

 13. Wat een vakman! Wij hebben door de jaren heen verschillende werkzaamheden toevertrouwd aan Hans groot en niet zo groot, altijd met 200% tevredenheid. Prettig in de omgang en hij doet wat hij belooft. Echt een aanrader.

 14. Door Hans is bij ons tot volle tevredenheid een plafond ventilator opgehangen. Hans is zeer nauwgezet, werkt zorgvuldig en netjes.

 15. Hans heeft bij ons de verlichting (plafondhoogte 4.30m) geplaatst: Inbouwspots, wandlampen, en hanglampen. Vooral de 7 wandlampen waren een complexe klus omdat de aannemer de aansluitpunten niet op gelijke hoogte had aangebracht. Hans heeft dat supernetjes opgelost, alles hangt op gelijke hoogte.. Ook de spots in het plafond waren een uitdaging omdat de gaten vol zaten met stukwerk. Ook dat is met beleid en heel netjes aangepakt. Vervolgens heeft Hans onze tv’ s en kapstok opgehangen. We hadden dat zelf nooit gekund en zeker niet zo netjes. Ook fijn om een vakman in huis te hebben die meedenkt en ook gewoon prettig communiceert. Enorme aanrader!!!!

 16. Hans heeft alle verlichting opgehangen wat geen makkelijke klus is met een schuine kap op bijna 6 meter hoogte. Super zorgvuldig en netjes gaat Hans te werk. Echt een aanrader!

 17. Hans heeft wederom puik werk afgeleverd in onze badkamer. We moesten nieuwe kasten en een wastafel met 2 kranen monteren in onze badkamer. Wie anders dan Hans kan dit het beste doen? Het resultaat mag er zijn.
  Dank je wel Hans,
  Zie je in het nieuwe jaar met nieuwe klusjes in onze woning. 🙂

  Met vriendelijke groet, Jimmy

 18. We hadden een probleem met inbouwspot in de badkamer. De heer Janssens heeft het probleem perfect opgelost. Snel netjes en tegen zeer redelijk tarief. Aanrader.

 19. Wij hadden een probleem met de combinatie van een bestaande inbouwdimmer met twee nieuwe lampen.
  Hans heeft dat probleem snel doorzien en vervolgens, slim, snel en praktisch opgelost. Heel fijn!

 20. Hans heeft bij mij 4 meter Kelpa lichtrails, vier plafondlampen, de eettafellamp, een plafonnière in de badkamer en een ventilatorlamp in de slaapkamer opgehangen.
  Ik ben super tevreden. Hans werkt heel netjes en secuur en als er zich een moeilijkheid voordoet vindt hij daar een oplossing voor.
  De eettafel is nog niet bezorgd maar als die staat en de lamp toch niet op de goede plek hangt dan zal ik Hans weer bellen.
  Ik kan hem echt aanbevelen. Hij ontzorgt je!

 21. Hans heeft bij ons een lamp boven de eettafel, een plafondventilator en buitenlamp opgehangen, en een led-dimmer geplaatst. Hij werkt zeer nauwkeurig en netjes. Ik kan hem aanbevelen aan een ieder, en wij zullen hem zeker bellen als er weer n klus is in ons huis.

 22. Eindelijk weer eens een afspraak gemaakt met een vakman die niet afzegt en zowaar op tijd komt! Hans heeft beide lampen netjes opgehangen en alles netjes afgewerkt. Wat ik vooral plezierig vond, is dat hij meedacht en adviezen gaf. De klus werd vakkundig gedaan en hij was mooi op tijd klaar.

 23. Gisteren was het de derde keer dat Hans voor ons heeft gewerkt. De vorige keer was het een meerdaagse klus, deze keer een ochtend: het plaatsen van een nieuwe contactdoos in de tuin en enkele nieuwe dimmers binnen. Door alles, groot of klein, schemert het pure vakmanschap van deze man, naast de prettige omgang en zijn betrouwbaarheid. Verlichting is zijn specialisme, maar ik aarzel niet om Hans ten zeerste aan te bevelen voor een breed spectrum van werkzaamheden. ‘Jack of all trades, master of none’ is een Engelse uitdrukking, maar voor Hans geldt dit absoluut niet. Hij is een duizendpoot die altijd uitstekend werk verricht. Echt een aanrader.

 24. Voor het eerst heeft Hans Janssens diverse werkzaamheden bij ons uitgevoerd.
  Er zijn twee hele zware kasten opgehangen aan de wand. Had ik nooit zelf voor elkaar gekregen.
  We zijn erg tevreden. Binnenkort gaan we verder met andere dingen zoals het monteren van buitenlampen.
  We kijken er naar uit!

 25. Hans heeft bij ons bijzonder fraai verlichting gemonteerd en opgehangen.
  Hij werkt rustig, nauwkeurig en netjes door met een mooi resultaat.
  Zelfs de uren verantwoording en de factuur zien er professioneel uit.
  Als we weer een klus hebben dan bellen we zeker Hans.

 26. Zeer tevreden over de totale gang van zaken.
  Werkt zeer netjes en is prettig in de omgang.
  Zal zeker een volgende keer weer een beroep op Hans doen.

 27. Na het repareren van mijn deurbel die weer uitstekend functioneert, weet ik Hans Janssens, indien nodig, zeker te vinden voor andere werkzaamheden!

 28. Zeer tevreden! Hans heeft uiterst kundig en op een prettige manier onze lampen opgehangen.
  We maken graag later weer gebruik van zijn diensten als het gaat om bijvoorbeeld electra zaken.

 29. In de maand oktober 2020 complete tuinverlichting aangelegd naar volle tevredenheid.

  Zeer tevreden en complete aanbeveling van mijn kant

 30. Hans Janssens (en andere Hans) hebben bij ons een koelkast geplaatst. Uiteraard zijn we zeer tevreden hoe Hans bij ons heeft gewerkt.
  Het plaatsen van de koelkast had veel voeten in de aarde gehad, het was best wel een zware klus.
  Er moest een waterleiding via de meterkast door de kruipruimte naar de keuken worden getrokken. Dit hebben ze erg vakbekwaam gedaan.
  En over het eindresultaat zijn wij meer dan tevreden. Hans is stilaan onze vaste klusjesman geworden. hij heeft al heel veel klusjes in ons huis al verricht en we zijn na elk klus erg tevreden over hoe hij de klus oppakt.
  en als er iets niet mogelijk is dan zegt hij dat ook gewoon eerlijk of geeft hij een beter advies.
  Zoals uit bovenstaand verhaal blijkt zijn we nu ook weer erg tevreden over hoe Hans de klus heeft geklaard.

  Met vriendelijke groet,
  Jimmy

 31. Hans heeft de verlichting in de garage verlegd, twee dimmers in de huiskamer vervangen voor de juiste led-dimmers. Tevens op een slaapkamer 2 extra stopcontacten aangelegd en een nieuw snoer aangelegd t.b.v. het rolluik.
  Dit alles tot onze volle tevredenheid en in goed overleg gedaan.
  Ik kan Hans zeker aanbevelen voor al hetgeen waar zijn bedrijf voor staat.

 32. Hans heeft voor ons verlichting opgehangen en stroom aangelegd in het tuinhuis. We heel erg tevreden over het resultaat en de manier waarop hij werkt. Hij denkt mee met je en werkt heel netjes. Prima gedaan, we zijn er erg blij mee.

 33. Mevrouw Vrijhoef

  Ik ben heel blij met de precieze hulp die ik heb gehad bij het vervangen van lichtbronnen in heel lastige spots. Dit bedrijf kan ik echt iedereen aanraden. Er wordt heel rustig, nauwkeurig en vakkundig gewerkt en gecommuniceerd.

 34. Hans Janssens heeft de lampen die ik na de verhuizing gekocht had,
  heel rustig, precies en zeer vakkundig opgehangen.
  Ook is hij nog even terug geweest, toen de dimmer het niet goed deed.
  Ik kan hem zeker aanbevelen.

 35. 27 juni 2020 Enkele Jaren geleden was een klikaanklikuit systeem MET dimmer geïnstalleerd. Dit conflicteerde met de deze maand nieuw aangekochte lamp. Een klusjesman -die ik via via bereikte- bleek geen idee te hebben hoe het systeem in elkaar stak en leverde half werk. Hans Janssens heeft binnen enkele minuten het conflicterende systeem vervangen door een goed werkend klikaanklikuit (zonder dimmer). Hij werkte keurig schoon en was bereid uit te leggen wat hij deed en waarom.
  Bij een volgende elektra-klus zal ik hem zeker bellen.

 36. Bij ons is een lamp boven de eettafel op zeer vakkundige manier opgehangen.
  Het werk is heel netjes en nauwkeurig uitgevoerd.
  Zeer aan te bevelen.

 37. Hans heeft bij ons een lamp opgehangen, decentraal. Keurig werk. Wij zijn zeer tevreden.

 38. Hans heeft bij ons een licht rail systeem opgehangen in de woonkamer. Hij gaat zeer precies te werk en het ziet er top uit! We zouden hem voor een volgende klus zeker weer benaderen.

 39. Vorige week heeft Hans bij ons een lamp verwijderd en een nieuwe lamp opgehangen. Wij zijn zeer tevreden over zijn werkwijze. De lamp hangt prachtig en hij werkte snel en netjes.
  Ik zou hem zeker bij een volgende klus weer vragen.

 40. Wij zijn erg tevreden over de door Hans Janssens uitgevoerde werkzaamheden. Hij is zeer precies in zijn werk en daar zijn we heel blij mee. Wij zullen bij volgende klussen beslist eerst contact met hem opnemen.

 41. Vijf lastige lampen perfect door Hans gemonteerd. Hans is nauwgezet en vakkundig. De prijs vind ik ook zeer vriendelijk. Bij een volgende klus vraag ik hem weer.

 42. Wij hebben tot nu toe tweemaal gebruik gemaakt van Hans voor diverse werkzaamheden (o.a. ophangen lampen, controleren, herstellen en afwerken electra, plaatsen spotjes en handgrepen op kast).

  Hans gaat na instructie zijn eigen gang en werkt rustig en zeer secuur. Hij levert gedegen vakwerk en specificeert de kosten heel duidelijk.

  Al met al een prima vakman en prettig mens dat wij eenieder van harte aanbevelen!

 43. Hans werkt zeer netjes en hij heeft al veel opdrachten in mijn huis heel goed en netjes uitgevoerd.
  Ik ben zeer tevreden hoe Hans de opdrachten bij mijn thuis heeft uitgevoerd. Volgende opdracht staat al klaar voor Hans 🙂

 44. Hans heeft bij mij alle verlichting zowel binnen als buiten aangebracht. Tevens schilderijen en plankjes opgehangen. Ook diverse accessoires in de badkamer aangebracht. Tevens diverse andere klussen gedaan naar zeer grote tevredenheid. Hans is erg secuur en zeer correct. Er staan nog diverse andere klussen op de rol.

 45. Hans heeft bij mij een fitting gerepareerd en een schilderij opgehangen, hij werkt goed en nauwkeurig, ben zeer tevreden.

 46. Ik ben ook zeer tevreden over Hans werk.
  Hij heeft bij mij een Oostenrijkse keuken in elkaar gezet.
  Snel en vakkundig

 47. Heden 31.7.2019 diverse werkzaamheden, waar onder het ophangen van lampjes, schilderijen, kruimeldief, uitgevoerd door Hans Janssens. Zeer naar tevredenheid, netjes, correct, vakwerk. Er zullen nog meerdere opdrachten gaan volgen waaronder de complete verlichting aanbrengen.

 48. Er zijn bij ons spotjes in de badkamer en hanglamp boven de eettafel gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop. Rustige uiterst correcte man die op bekwame manier zijn werk doet. Bij een volgende klus weten wij hem weer te vinden.

 49. Hans werkt zorgvuldig, met kennis van zaken en keurig. Hij sluit oplossingsgericht aan bij vragen rondom klussen van verschillende aard. (Defecte elektrische luxaflex; schuivende dakpannen; lekkende dakgoot; herstellen,onderhouden of vervangen van dakramen; wijkende panelen in een schuin dak). Hij schetst opties en laat de keus aan de klant.
  In de omgang is hij vriendelijk, rustig en beleefd.
  Voor toekomstige klussen weet ik hem te vinden.

 50. Prachtig werk geleverd. Hans werkt heel netjes en geeft goede adviezen. Niet alleen verlichting maar ook andere klussen. Alles prima voor elkaar
  Top

 51. Heel goed werk geleverd, netjes, vakkundig. Zou het weer op deze manier laten doen: plafondventilator ophangen en diverse wand- en hanglampen en spots.
  Ik beveel Hans zeker aan!

 52. Super netjes werk geleverd…..in mijn geval 7 plafonierres waaronder 1 hele grote een z.g.n sterrenhemel. Dit was mij eerste ervaring met Hans……maar als ik nog eens een klus heb zal ik zeker niet twijfelen om Hans opnieuw in te schakelen. Deze man verdient een goede recentie. Top nog bedankt.

 53. Een zeer klein klusje deze keer: het verplaatsen van buiten stopcontacten. Maar Hans kon ons bijna meteen helpen en de ervaring was door en door positief. Je ‘voelt’ dat je met een echte vakman te maken hebt, Ik wil zeker gebruik maken van zijn diensten in de toekomst en kan hem onverdeeld aanbevelen.

 54. Hans is een precieze werker, rustig, vriendelijk en gemanierd in de omgang. Hij heeft bij ons 5 plafondlampen opgehangen, waarvan 1 best een ingewikkelde. Hans denkt oplossingsgericht mee. Prima werk geleverd en heel redelijk geprijsd.
  We kunnen Hans van harte aanbevelen.

 55. Hans heeft bij ons 3 plafondlampen gemonteerd, een kabelgootje verwijderd en een groot schilderij opgehangen. Hans ging erg nauwkeurig te werk en wij zijn dan ook erg blij met het resultaat! We kunnen hem iedereen aanbevelen.

 56. Hans heeft bij ons een plafondventilator gemonteerd prima vakwerk vriendelijke man nette werker,
  ik kan en zal hem bij iedereen aanbevelen.
  Zeer redelijke prijs voor toch lastige klus, bedankt.

 57. Hans is bij ons geweest voor een plafondventilator en een extra groep in de meterkast. Zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Ik geef iedereen die het wil zijn telefoonnummer!

 58. Hans is highly professional and his work is exceptionally good. Every detail from planning to finishing is properly done. I would highly recommend Hans

 59. Ik ben heel blij met de kennis en ervaring van Hans, die hij op vele kanten heeft laten zien. Of het nu over elektriciteit gaat of over muren en en plafonds witten, of badkamervoegen kitten, het wordt allemaal op een heel vakkundige wijze gedaan. Er wordt ook heel prudent met onze spullen omgegaan want bij dit soort werkzaamheden moet e.e..a van zijn plaats. Het gaat allemaal op een prettige en overwogen wijze. Je kan dit heel goed aan Hans over laten.

 60. Wij zijn zeer tevreden over Hans.
  Heeft bij ons 6 lampen vervangen in huis.
  Uiterst professioneel en een prima vakman.
  En het resultaat is er dan ook naar.
  Volgende maand, komt hij nog even terug bij ons om nog 2 Lampen op te hangen.
  Ben blij dat wij nu iemand weten die wij kunnen bellen voor een klusje en ook betrouwbaar is.

 61. Hans heeft een staande lamp die erg ‘gekneusd’ was gerepareerd en nu werkt de lamp weer perfect én hij ziet er weer als nieuw uit. Ook heeft Hans een hanglamp boven mijn eettafel opgehangen; dat had nogal wat voeten in de aarde, maar Hans werkt rustig en nauwkeurig. Ook deze klus is perfect afgewerkt.

 62. Hans heeft bij ons spotjes in de badkamer opgehangen, keukenverlichting aangebracht en een badkamerlamp omgebouwd naar “dimbaar”. Prettige man, prettige werkwijze, heel nauwkeurig. Ook wij zullen in de toekomst graag weer gebruik maken van zijn diensten !

 63. We zijn zeer tevreden over de manier waarop NTA bij ons alle tl verlichtingen heeft omgebouwd naar led-tl verlichting.
  Zeer plezierig contact en uiterst professioneel

 64. Hans heeft bij ons in huis een aantal lampen gemonteerd. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden. Hij doet rustig en netjes zijn werk en is prettig in de omgang. Indien nodig maken wij graag weer van zijn diensten gebruik.

 65. Gisteren heeft Hans een lamp gemonteerd en een kapotte dimmer van een schemerlamp vervangen. Hans werkt netjes en precies en heeft duidelijk plezier in zijn werk. Ik weet nu wie ik voor een volgende klus moet bellen!

 66. Vandaag heeft Hans onze lamp gerepareerd, en hoe!
  Heel zorgvuldig en geen genoegen nemend met een 90% oplossing.
  Dank!
  Telefoonnummer van Hans opgeslagen bij contacten, hij is voor dit soort klussen van nu af aan “onze man”

 67. Hans is een no nonsense en meedenkend vakman met oog voor detail. Hij heeft voor ons allerlei werzaamheden uitgevoerd in twee woningen. Wij zijn daar zeer tevreden over.

 68. Hans heeft alle werkzaamheden in huis top aangepakt en gemonteerd, zeer netjes en nauwkeurig. Wij raden Hans zeker aan en zullen niet aarzelen om hem weer in te schakelen.

 69. Via de buurman de tip “Hans Janssens” gekregen en heel tevreden over overleg, advies en geleverd werk. Diverse klusjes, waar anderen niet succesvol waren.

 70. Hans heeft bij ons led-spotjes (inbouw) in de woonkamer opgehangen en HUE-spotjes in de werkkamer. Mijn ervaring? Efficient, kundig en oplossingsgrericht. Zeer tevreden. Kan iedereen aanraden om Hans te vragen voor dit soort klussen

 71. Een advies van de lampenwinkel : bel het bedrijf NTA-Almere en vraag naar de heer Hans Janssens om deze lampen op te hangen. Wij garanderen u dat u zeer ingenomen zult zijn met de werkwijze en aanpak van de werkzaamheden.
  Best een moeilijke klus, dachten wij met alle balken enz. Geen punt! Het resultaat is perfect, geen rommel en ook nog een aangenaam mens om over de vloer te hebben! Geweldige ervaring, Henk en Anne.

 72. Hans heeft bij ons naar volle tevredenheid 2 lampen opgehangen boven de eettafel. Hij werkt zeer nauwkeurig en netjes en laat geen rommel achter. We zouden hem voor een volgende klus zeker weer vragen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment